Fokus hakee visuaalista suunnittelijaa

Julkaistu:

Haemme joukkoomme kehittymään energistä ja innokasta visuaalista suunnittelijaa monipuolisiin tehtäviin!

Osana Fokus Median omaa ulkoasutiimiä pääset toteuttamaan visuaalista suunnittelua monipuolisesti eri kanaviin sisältömarkkinoinnin asiakastöissä ja aikakauslehtien toimituksissa. Tehtäviisi kuuluvat mm:

  • asiakkaille toteutettavien digitaalisten ja printtijulkaisujen avustava taitto, kuvasuunnittelu ja kuvien valinta, kuvankäsittely sekä sisällönsyöttö julkaisujärjestelmään
  • aikakauslehtien avustava taitto ja juttujen digitaalinen julkaisu sekä muut avustavat tehtävät
  • mainos- ja markkinointimateriaalien ulkoasun suunnittelu ja toteuttaminen


Toivomme:

  • 1-3 vuoden työkokemusta alan tehtävistä
  • graafisen alan perustutkintoa
  • kokemusta Adobe Creative Cloudin (InDesign, Photoshop, Illustrator) työkalujen käytöstä
  • kokemusta digitaalisesta julkaisemisesta ja/tai painotöiden suunnittelusta ja taittamisesta
  • brändiohjeistusten merkityksen ymmärrystä
  • kykyä ja halua oppia uutta
  • kiinnostusta asiakastyöhön


Odotamme sinulta joustavuutta, tiimihenkeä, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyvää asennetta kiireenkin keskellä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät hyppysissäsi useita toimeksiantoja yhtä aikaa. Et myöskään vierasta arkipäivän rutiineja.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja haastavaa tekemistä ketterässä ja kehittyvässä mediayhtiössä. Meillä on innostava ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Pääset mukaan kasvamaan alan monipuoliseksi osaajaksi.

Tunnetko oheisen kuvauksen omaksesi ja innostuit? Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV työnäytteineen viimeistään to 27.4. osoitteeseen hakemukset@fokusmedia.fi. Lisätietoja antavat puhelimitse Tanja Piipponen, 040 826 0390, torstaina 13.4. kello 10-12 ja keskiviikkona 19.4 klo 14-16 ja Sirpa Ärmänen, 0400 486 113, torstaina 20.4 klo 14-16.

Fokus Media Finland on erikoistunut syvän lukijasiteen omaavien erikois- ja harrastelehtien kustantamiseen sekä sisältömarkkinoinnin tuotantoon. Julkaisukanavinamme toimivat niin printti, verkko kuin sosiaalinen mediakin.

Lehtiämme ovat AutoBild Suomi, Hifimaailma, Pelit, Plaza Koti, Fit, GEO, Antiikki & Design, GTi-Magazine ja V8-Magazine sekä digitaalisia palveluita overdrive.fi, autobild.fi, gti.fi, hifimaailma.fi, antiikkidesign.fi ja pelit.fi. Sisältömarkkinoinnin asiakkaitamme ovat mm. Finnair, Lemminkäinen, Toyota ja Varma. Fokus Media Finland on kokonaan toimivan johdon omistama ketterä ja yrittäjähenkinen mediatalo.

Jaa juttu: