ELLEn ilmestyminen loppuu

Viimeinen numero ilmestyy 7.2.2020

ELLE-lehden ilmestyminen Suomessa loppuu. Viimeinen numero ilmestyy perjantaina 7.2.2020.

Hyvä tilaajamme,

Valitettavasti on tullut aika sanoa hyvästit. ELLE-lehden ilmestyminen Suomessa loppuu. Viimeinen numero ilmestyy perjantaina 7.2.2020. Silloin katkeaa vuodesta 2008 julkaistun muotilehden tarina Suomessa. Lehden verkkosivut ELLE.fi ja somekanavat Facebook, Instagram ja Twitter sulkeutuvat 29.2.2020.

Tilausjaksosi on päättymässä vasta viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen. Lähetämme sinulle korvaavana tuotteena Koti ja keittiö -lehteä voimassa olevan tilausjaksosi ajan + kaksi ylimääräistä numeroa. Muutos ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Jos olet myös Koti ja keittiö -lehden tilaaja, lisäämme tilauspituuteesi jäljellä olevan ELLEn tilausjakson sekä ylimääräiset kaksi numeroa.

Jollet halua Koti ja keittiö -lehteä korvaavana tuotteena, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi
Laita sähköpostiin otsikoksi: ELLE-lehden lopetus. Kerro sähköpostissa asiasi lisäksi koko nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi sekä asiakasnumerosi, jonka löydät lehden osoitelipukkeesta tai laskulomakkeelta.

Kiitos asiakkuudestasi ja yhteisestä matkastamme!