Sisältötoimistomme sen kun kasvaa!

Uutinen

Fokus Media Sisun tiimi on kasvanut kolmella huipputyypillä! Uudet sisulaiset Jasmin, Aino ja Mirkka ovat saapuneet taloon ideoita puhkuen.

AD Aino Ahtiainen taas saapui Arabianrannan toimistolle töihin alkuvuodesta. Creative Project Manager Jasmin Rauha aloitti uutena sisulaisena helmikuun alussa. Hän paitsi suunnittelee asiakkaiden visuaalisia ilmeitä myös vetää asiakasprojekteja. Viimeisimpänä sisulaisten joukkoon liittyi Content Designer Mirkka Helkkula, joka palasi Briteistä Suomeen kiinnostavan työmahdollisuuden perässä.

Kutsuimme kaikki kolme tulokasta esittelyyn!
 

AINO

Olen innoissani uudesta työstäni, koska… asiakkaat ja kollegat ovat kivoja ja hommat vaihtelevia. Sisussa työskennellään ripeästi, mutta yrityksessä on rento ja reilu tunnelma.

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona… kirjoittaja tai piirtäjä. Onnekkaasti kuulin 13-vuotiaana opon tunnilla AD:n ammatin olemassaolosta enkä sen jälkeen ole muita hommia haikaillutkaan.

Minussa on sisua, koska… olen joustava ja uskon että hyvä voittaa.
 

JASMIN

Olen innoissani uudesta työstäni, koska… pääsen täysillä hyödyntämään monipuolista osaamistani valokuvaajana, verkkotuottajana sekä projektipäällikkönä. Olen pohjimmiltani ongelmanratkaisija. Uudessa työssäni pääsen valjastamaan myös luovuuteni, loputtomat ideani, strategisen ajatteluni sekä auttamaan asiakkaita heidän etsiessään parhaita ratkaisuja valtavalla median kentällä. Parasta on myös saada vaikuttaa visuaaliseen maailmaan ympärilläni.

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona… delfiinin tai dinosaurusten kouluttaja.

Minussa on sisua, koska… olen sananimittainen, innostava, sopuisa ja uskalias.
 

MIRKKA

Olen innoissani uudesta työstäni, koska… sisältösuunnittelijana pääsen tekemään töitä todella kiinnostavien asiakkaiden kanssa. Minusta on jännittävää hypätä moniin erilaisiin saappaisiin ja haastaa itseni ajattelemaan yrityksen tai yleisön näkövinkkelistä. Saan olla vähän kuin Liisa Ihmemaassa.

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona… kirjailija. Olen aina ollut innokas kirjoittaja – myös vierailla kielillä.

Minussa on sisua, koska… olen rohkea, enkä luovuta helpolla. Etsin sinnikkäästi keinoja toteuttaa hieman hullujakin ideoita. Luovuus edellyttää uskallusta kokeilla uutta ennakkoluulottomasti.