Toyota-autoilijan oma lehti

Teemme Toyota Suomen kanssa yhteistyössä painettua Toyota Plus -asiakaslehteä sekä digitaalista julkaisua ToyotaPlus.fi:tä. Painettu lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa noin 200 000 kappaleen painoksella. Printtilehden lukijat ovat Toyotan asiakkaita, jotka ovat ostaneet uuden Toyotan lähivuosien aikana. 

Uudistus ja uuden lanseeraus 

Yhteistyömme alkoi vuoden 2016 alussa, kun uudistimme ToyotaPlus-lehden ja lanseerasimme digitaalisen julkaisun ToyotaPlus.fi:n. Molemmat julkaisut tarjoavat  lehden lukijalle tuoretta tietoa Toyotasta, vinkkejä ja hyötytietoa omaan autoiluun sekä tietoa alan asioista ja tapahtumista.

Rentoja lukupaloja ja napakkaa hyötytietoa

Lehden pääjuttu on muhkea autojuttu, joka esittelee Toyotan uutuusmallin. Muissa juttutyypeissä muun muassa tutustutaan autoileviin ihmisiin, avataan ajankohtaista autoilijaa puhuttelevaa aihetta ja lähdetään autolomalle. Yksi lehden houkuttelevista lukupaloista on kolumni. Tänä vuonna omista kokemuksista kumpuaviin autoaiheisiin kolumneihin tarttui kirjailija Juha Itkonen.

Visuaalisuuden keskiössä ihmisläheisyys

ToyotaPlus-lehden visuaalisuus toimii selkeänä ja ryhdikkäänä käyttöliittymänä tarinoille, jossa kuville varataan suurin rooli. Tarinat tarjoillaan johdonmukaisena ja järjestäytyneenä kokonaisuutena. Visuaalisuuden keskiössä ovat ihmisläheisyys, kauneus ja mielikuvitus.