ELLE and Cosmopolitan info

ELLE- ja Cosmopolitan -lehtien ilmestyminen Suomessa on päättynyt. ELLE and Cosmopolitan are no longer published in Finland.

Suomen ELLEn viimeinen numero ilmestyi 13.2.2020 ja Suomen Cosmopolitanin 13.2.2020. Molempien lehtien verkkosivut ja somekanavat sulkeutuvat 29.2.2020.

ELLEllä on takana Suomessa 11 vuotta, Cosmolla 20. Molemmat brändit ovat vaikuttaneet suomalaiseen mediakenttään. Ja suomalaisiin naisiin. Cosmopolitan oli kummajainen 1999, kun se omalla rohkealla tavallaan voimaannutti nuoria naisia ja puhui seksistä suoraan. Cosmo kertoo, että jokainen on ok sellaisena kuin on. ELLE on kansainvälinen, hieno muotilehti, joka tuo muodin lisäksi merkityksellisyyttä pinnallisille aiheille ja ironiaa vakaville.

Lämmin kiitos molempien brändien lukijoille, mainostajille, toimituksille ja avustajille. 

Fokus Media jatkaa yhdeksän lehden kustantajana: Koti ja keittiö, Auto Bild Suomi, Fit, Antiikki&Design, V8-Magazine, GTi-Magazine, Hifimaailma, Pelit ja GEO.

The last ELLE published in Finland came out on Feb 7th and the last Cosmopolitan Feb 13th. The websites and social media channels will be closed on Feb 29th.

We warmly thank ELLE and Cosmopolitan readers, advertisers, editorial teams and freelancers. 

Fokus Media Finland continues publishing nine magazines: Koti ja keittiö, Auto Bild Suomi, Fit, Antiikki&Design, V8-Magazine, GTi-Magazine, Hifimaailma, Pelit and GEO.