Avoin työpaikka: Julkaisujohtaja

Tarjolla innostava muutosjohtajan paikka Fokus Mediassa! Haemme julkaisujohtajaa vastaamaan yrittäjähenkisen mediatalomme 12 aikakauslehdestä sekä niiden verkkosaiteista ja somekanavista.

Monipuoliseen portfolioomme kuuluvat Auto Bild, Antiikki & Design, Cosmopolitan, Elle, Fit, GEO, GTi-Magazine, Hifimaailma, Koti ja keittiö, Oma Aika, Pelit ja V8-Magazine - kaikki laatubrändejä, joita lukijat rakastavat.

Vastaat nykyisistä brändeistä ja kehität niitä nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Etsit perinteisten tuotteiden rinnalle uutta liiketoimintaa. Toimitusprosessit ovat sinulle tuttuja, ja muutosjohtajana rakennat uusia, luovuutta ja tuottavuutta lisääviä toimintatapoja.

Olet rautaisten, kokeneiden päätoimittajien esimies ja vastaat heidän kanssaan toimitusbudjeteista ja resursseista. Koordinoit myös toimitusten, myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä. Tukenasi on innostunut porukka ja johtoryhmä, jossa edistät koko yhtiön tärkeintä tavoitetta: tuottaa merkityksellisiä sisältöjä asiakkaillemme. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 16.3. mennessä osoitteeseen maija.toppila@fokusmedia.fi. Lisätietoja vs. julkaisujohtaja Maija Toppila, 040 586 7781.

Maija Toppila

Vt. julkaisujohtaja, Päätoimittaja, Antiikki & Design