ELLE I love me -messujen pääyhteistyökumppani

18.-20.10.2019

Muotinäytöksiä, trendiluentoja, etuja ja inspiraatiota.

ELLE on tänä vuonna I love me -messujen pääyhteistyökumppani ja tarjoaa ohjelmaa joka päivä. ELLEn ja tanskalaisen Philosophy Blues Original -vaatebrändin yhteinen muotinäytös nähdään osana messujen suosittuja muotinäytöksiä, jotka järjestetään kolmen päivän aikana 11 kertaa. Näytökset toteuttaa Suomen tunnetuimpiin stailisteihin kuuluva Liisa Kokko. Näytökset ovat messukävijälle ilmaisia, ja niiden ajat löytyvät täältä.

”Muoti on ELLElle iloinen asia. Tyyli syntyy, kun on riittävästi ideoita ja rohkeutta ja vaatteet tuntuvat omilta. Philosophy Blues Originalin vaatteissa yhdistyy hyvä hinta-laatu-suhde ja kuuluisa tanskalainen suunnittelu, joka tekee asiallisestakin kaupunkilookista trendikkään ja kiinnostavan. Olen varma, että ELLEn muotinäytöksestä jokainen löytää omaan syystyyliinsä uutta inspiraatiota”, ELLEn päätoimittaja Taina Risto toteaa.

ELLE osallistuu messuilla myös ajankohtaiseen vastuullisuusteemaan. Taina Risto luennoi perjantaina klo 13 ja la klo 14 Loungessa aiheesta Ympäristöahdistus vai syksyn hittikuosit – miten kuluttaja selviää muotitrendien keskellä?

ELLEn pääyhteistyökumppanuus näkyy myös ELLEn ja Fit -lehden yhteisellä messuosastolla 7e118. Tarjolla on runsaasti edullisia tilaajatarjouksia, lahjoja, etuja, luksusarvontoja ja ilmaistuotenäytteitä.

I love me -messut Messukeskuksessa 18.-20.10.2019.