Fit-lehti jakoi Fit Awards 2020 -palkinnot

Fit Awards 2020 palkitsi tsemppaavia hyvinvointivaikuttajia, innovatiivisia elintarvikkeita ja käytännöllisiä treenivarusteita ja kosmetiikkatuotteita.

Suomen suurin treenilehti Fit lanseerasi Fit Awards -palkinnon ja palkitsi nyt enimmäistä kertaa hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyviä ihmisiä ja asioita.

”Treeni- ja hyvinvointimaailmassa tapahtuu tällä hetkellä todella paljon. Uusia terveellisiä, treenaajille suunnattuja elintarvikkeita lanseerataan jatkuvasti, erilaisia tapahtumia järjestetään entistä enemmän ja terveyskirjoja kustannetaan ja luetaan paljon. Lisäksi hyvinvointivaikuttajien suosio ja merkitys kasvaa edelleen. Elämme hyvinvointibuumin huippua,” sanoo Fit-lehden päätoimittaja Päivi Ekola.

Palvellakseen lukijoita viime vuoden lopussa Fit-lehti halusi selvittää vuoden parhaat treenaamisen, ruuan ja hyvinvoinnin välineet, teot ja vaikuttajat. Tästä syystä lehti toteutti Fit-fi-sivustolla yleisöäänestyksen, jossa lukijat ja seuraajat saivat kertoa omat suosikkinsa.

Hyvinvointi kiinnostaa ihmisiä, sillä vastauksia tuli tuhansia ja niiden perusteella Fit-lehti palkitsi nyt historian ensimmäiset 15 Fit Awards -voittajaa.

”Halusimme ottaa laaja-alaisesti mukaan niin elintarvikkeita, välineitä kuin kauneudenhoitoon liittyviä uutuuksia, sillä tsempin lisäksi hyvä ruoka ja toimivat välineet ja laadukas kosmetiikka korostuvat treenaajan arjessa. Ja niistä lukijamme ovat kiinnostuneita.”

Ensimmäiset Fit Awards -palkitut julkaistiin lehden tammikuun numerossa, joka ilmestyi 8.1.2020.

Fit Awards 2020 -palkitut

Hyvinvointivaikuttaja Nanna Karalahti

Treenipaikka Levi Wellness Club

Hyvinvointitapahtuma I Love Me -messut

Treenimallisto Yvette X Martina

Meikkituote IsaDora Active All Day Wear Mascara

Ihonhoitotuote Lumene Nordic Hydra Lähde

Hiustuote Four Reasons Invisible Dry Shampoo

Teknologia Polar Ignite

Treeniväline Painollinen hulavanne

Terveysteko XXL Dance

Sometili @eevsku

Treenijuoma Puhdistamo Natural Energy Drink

Ruokauutuus Verso Foods Beanit

Kirja Henri Tuomilehto ja Jouni Vornanen: Nukkumalla menestykseen (Tammi)

Podcast Auta Antti

Fit on Suomen suurin treenilehti ja monikanavainen media, joka auttaa tekemään tavoitteista totta. Fit motivoi myös ruokavalioremontissa ja hyvän olon löytämisessä.

Päivi Ekola

Päätoimittaja, Fit