Koti ja keittiö on uudistunut!

Koti ja keittiö on uudistunut 27.4. ilmestyneestä toukokuun numerosta alkaen. Raikastuneen ilmeen lisäksi tarjoamme lukijoillemme vielä entistäkin enemmän vinkkejä viihtyisämpään ja toimivampaan kotiin ja ihanaan arkeen!

Koti ja keittiö on laadukas, lämminhenkinen ja Suomen monipuolisin sisustuslehti. Vuonna 1996 perustetusta sisustamisen ja asumisen erikoislehdestä on kasvanut suomalaisten lukijoiden rakastama kumppani.

26-vuotias lehti on nyt uudistunut. Raikastuneen ilmeen lisäksi tarjoamme lukijoillemme vielä entistäkin enemmän vinkkejä viihtyisämpään kotiin ja toimivampaan arkeen: ideoita sisustamiseen, kauniisiin kattauksiin, kodin järjestämiseen, kunnostamiseen ja uudistamiseen.

Nuuhkimme uusimpia trendejä, ja tällä kertaa yhdistämme kirkkaita perusvärejä pehmeisiin ruskean ja pellavan sävyihin. Lopputulos on ilahduttavan raikas! Uudistuneessa lehdessä annamme entistä enemmän vinkkejä kauniiseen kattaukseen, joka tuo iloa juhlaan ja myös arkeen. Kunnostamme, järjestämme, siivoamme tai uudistamme joka numerossa jonkin kodin tilan.

Jokaisessa numerossa on ajankohtainen puutarha- tai vihersisustusjuttu. Toukokuussa siirrämme olohuoneen ulos ja sisustamme kompaktin kokoisen kaupunkipihan ja viihtyisän parvekkeen.

Jokaisella kodilla on tarina kerrottavanaan. Vierailemme viehättävissä kodeissa eri puolilla Suomea. Esittelemme erilaisia tyylejä modernista runsaampaan ja myös erilaisia asumismuotoja.

Joka numerossa on ajankohtaisia ruokajuttuja, joissa huomioimme sesongit ja vuoden ihanat juhlat. Toukokuussa katamme korean kahvipöydän ja taiomme kotipihan villiyrteistä hyrskypotut, piiraan, vohvelit ja maukkaan salaatin.

Jaana Kivipelto-Tulkki

Päätoimittaja, Koti ja keittiö