Oletko Cosmo Girl, seuraava Suomen Cosmopolitanin päätoimittaja?

Etsimme kokenutta suunnannäyttäjää vetämään ensi vuonna Suomessa juhlavuottaan viettävää upeaa lehtibrändiä, Cosmopolitania.

Oletko kokenut lehdentekijä, joka minglaa sujuvasti myös somessa? Tartut rohkeasti nuorta naista koskettaviin syvällisiin teemoihin, mutta tunnet myös muodin ja kosmetiikan trendit ja merkit.

Osaat tehdä laadukasta aikakauslehteä ja tiedät, miten sama brändi toimii netissä ja somessa. Tunnet nuorten naisten mediakäyttäytymistä ja olet valmis kehittämään monikanavaista Cosmopolitania sen mukaan.

Ennen kaikkea olet intohimoinen, huumorintajuinen ja työtä pelkäämätön Cosmo Girl, sukupuolella ei ole väliä.

Haluamme sinut vetämään ensi vuonna Suomessa 20 vuotta täyttävää upeaa lehtibrändiä, jonka takana on koko kansainvälisen Cosmopolitan-yhteisön jakama inspiraatio.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä julkaisujohtaja Laura Luomaan, laura.luoma@fokusmedia.fi. Lähetä CV:si ja kerro, miksi juuri sinä sopisit loistavasti Suomen Cosmopolitanin päätoimittajaksi.

Cosmopolitan on legendaarinen nuorten naisten brändi, joka puhuu avoimesti kaikista nuorten naisten elämään liittyvistä aiheista: uusimmista trendeistä, ihmissuhteista, työelämästä, kauneudesta, muodista ja hyvinvoinnista.

Fokus Media Finland Oy on vuonna 2014 perustettu kasvava suomalainen mediatalo, joka julkaisee 12 tilattavaa aikakauslehteä ja tuottaa sisältömarkkinointipalveluita. Brändejämme ovat Cosmopolitanin lisäksi Auto Bild Suomi, Elle, Fit, Koti ja keittiö, Oma Aika, Hifimaailma, Pelit, V8, GTi, Antiikki & Design ja Geo.

Laura Luoma

Julkaisujohtaja