Sinustako sisulainen?

Etsimme Art Directoria!

Sinä verkkokonsepteista ja -julkaisemisesta innostunut AD – oletko seuraava luova suunnittelijamme?

Haemme alati kasvavaan joukkoomme näkemyksellistä ja innostunutta Art Directoria työskentelemään sisältömarkkinoinnin ja asiakasmedioiden kanssa!

Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden omien medioiden ratkaisuja niin digitaalisissa kanavissa kuin printissäkin. Osana Fokus Media Sisun tiimiä ideoit asiakkaillemme monipuolisia verkkoratkaisuja ja osallistut uusien asiakkaiden myyntiprojekteihin. Teet myös visuaalista suunnittelua monipuolisesti asiakkaiden eri kanaviin.

Tehtäviisi kuuluvat: 

  • uusien projektien käynnistys osana Fokus Media Sisun asiakastiimiä
  • asiakkaille toteutettavien digitaalisten julkaisujen ja verkkosivustojen suunnittelu ja konseptointi
  • nimettyjen asiakkuuksien visuaalisen ilmeen toteutus: kuvasuunnittelu ja kuvien valinta, kuvankäsittely sekä sisällönsyöttö julkaisujärjestelmään


Toivomme:

  • kokemusta verkkojulkaisujen ja konseptien suunnittelusta
  • kokemusta digitaalisesta julkaisemisesta; asiakkaiden oman median kanssa työskentely plussaa!
  • luovuutta ja näkemystä sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksista
  • vahvaa visuaalista otetta
  • myyntihenkisyyttä


Odotamme sinulta suunnitelmallisuutta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tiimihenkeä ja hyvää asennetta kiireenkin keskellä. Sinulla on hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ja pidät hyppysissäsi useita projekteja yhtä aikaa. Et myöskään vierasta arkipäivän rutiineja.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja haastavaa tekemistä kasvavassa ja kehittyvässä mediayhtiössä. Meillä on innostava ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Työsuhde on vakituinen. Toimipisteemme sijaitsee Arabiassa.

Tunnetko oheisen kuvauksen omaksesi ja innostuit? Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV mahdollisimman pian osoitteeseen hakemukset@fokusmedia.fi, viimeistään keskiviikkona 29.11.2017. Lisätietoja antaa puhelimitse Tanja Piipponen, p. 040 826 0390, perjantaina 17.11. kello 13-15 ja maanantaina 20.11. klo 9-11.

Fokus Media Finland on erikoistunut sisältömarkkinoinnin tuotantoon sekä erikois- ja harrastelehtien kustantamiseen. Julkaisukanavinamme toimivat niin printti, verkko kuin sosiaalinen mediakin.

Sisältömarkkinoinnin asiakkaitamme ovat mm. Finnair, Orion, Outokumpu, Toyota ja Varma. Aikakauslehtiämme ovat Auto Bild Suomi, Hifimaailma, Pelit, Plaza Koti, Fit, GEO, Antiikki & Design, GTi-Magazine ja V8-Magazine sekä digitaalisia palveluita overdrive.fi, autobild.fi, gti.fi, hifimaailma.fi, antiikkidesign.fi ja pelit.fi. Vuoden 2018 alusta lehtivalikoimamme kuuluvat myös Elle, Koti ja keittiö sekä Oma Aika. Fokus Media Finland on kokonaan toimivan johdon omistama ketterä ja yrittäjähenkinen mediatalo.

Tanja Piipponen

Liiketoimintajohtaja, Sisu Sisältöpalvelut