Neljä uutta mukia

Uutinen

Fokus Media Sisun porukka täydentyi tänä syksynä, kun neljä sisältöammattilaista aloitti työnsä Arabiarannan toimistolla. Tervetuloa töihin Antti, Miia, Satu ja Sesilja!

Sisulaisten joukkoon liittyi perhevapaalta palannut visuaalinen suunnittelija Miia Taskinen. Samaan aikaan uusina sisulaisina aloittivat visuaaliset suunnittelijat Sesilja LindellAntti Pihlajaniemi ja sisältöpäällikkö Satu Summa.

Antti ja Sesilja hyppäsivät heti mukaan erilaisiin uudistamisprojekteihin. Sesilja toteaa lehtien parissa työskentelyn olevan hänelle ammatillisten unelmien täyttymys. ”On todella palkitsevaa hypistellä painotuoretta lehteä, jossa näkyy omien käsieni jälki.”

Myös Antti on tyytyväinen uusiin työtehtäviinsä. Tämä on se maailma, jota olen tavoitellut vuosia. Monien eri opintojen, työharjoittelujen ja pätkätöiden jälkeen pääsin työhön, josta olen haaveillut.

Miia iloitsee töihin paluustaan tuttujen kollegoiden pariin, kun takana on antoisat vuodet kotona pienten lasten kanssa.

Sisältöpäällikkönä aloittanut Satu kiinnitti ensimmäisenä huomionsa toimistolla vallitsevaan positiiviseen työilmapiiriin. ”Ani harvassa paikassa tehdään työtä yhtä keskittyneesti, tehokkaasti ja täydellä antaumuksella, mutta samalla huumorilla. Läppä lentää ja tunnelma on kiireestä huolimatta leppoisa.”