Suomen ELLEn ja Cosmopolitanin viimeiset numerot ovat ilmestyneet

ELLE- ja Cosmopolitan -lehtien ilmestyminen Suomessa on päättynyt. Suomen ELLEn viimeinen numero ilmestyi 13.2.2020 ja Suomen Cosmopolitanin 13.2.2020. Molempien lehtien verkkosivut ja somekanavat sulkeutuvat 29.2.2020.

ELLEllä on takana Suomessa 11 vuotta, Cosmolla 20. Molemmat brändit ovat vaikuttaneet suomalaiseen mediakenttään. Ja suomalaisiin naisiin. Cosmopolitan oli kummajainen 1999, kun se omalla rohkealla tavallaan voimaannutti nuoria naisia ja puhui seksistä suoraan. Cosmo kertoo, että jokainen on ok sellaisena kuin on. ELLE on kansainvälinen, hieno muotilehti, joka tuo muodin lisäksi merkityksellisyyttä pinnallisille aiheille ja ironiaa vakaville.

Lämmin kiitos molempien brändien lukijoille, mainostajille, toimituksille ja avustajille. Fokus Media jatkaa yhdeksän lehden kustantajana: Koti ja keittiö, Auto Bild Suomi, Fit, Antiikki&Design, V8-Magazine, GTi-Magazine, Hifimaailma, Pelit ja GEO.

Mikäli sinulla on ELLEn tilaus, joka päättyy vasta viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen, lähetämme sinulle korvaavana tuotteena Koti ja keittiö -lehteä voimassa olevan tilausjaksosi ajan + kaksi ylimääräistä numeroa. Muutos ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Jos olet jo Koti ja keittiö -lehden tilaaja, hyvitämme tilausjaksoasi ELLEn jäljellä olevalla tilauspituudella ja lisäämme tilaukseesi ylimääräiset kaksi numeroa.
Jollet halua Koti ja keittiö -lehteä korvaavana tuotteena, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi
Laita sähköpostiin otsikoksi: ELLE-lehden lopetus. Kerro sähköpostissa asiasi lisäksi koko nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi sekä asiakasnumerosi, jonka löydät lehden osoitelipukkeesta tai laskulomakkeelta.

Mikäli sinulla on Cosmopolitanin tilaus, joka päättyy vasta viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen, lähetämme sinulle korvaavana tuotteena Fit-lehteä voimassa olevan tilausjaksosi ajan + kaksi ylimääräistä numeroa. Muutos ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Jos olet jo Fit-lehden tilaaja, hyvitämme tilausjaksoasi Cosmopolitanin jäljellä olevalla tilauspituudella ja lisäämme tilaukseesi ylimääräiset kaksi numeroa.
Jollet halua Fit-lehteä korvaavana tuotteena, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi
Laita sähköpostiin otsikoksi: Cosmopolitan-lehden lopetus. Kerro sähköpostissa asiasi lisäksi koko nimesi, osoitetietosi, puhelinnumerosi sekä asiakasnumerosi, jonka löydät lehden osoitelipukkeesta tai laskulomakkeelta.

Kiitos asiakkuudestasi ja yhteisestä matkastamme!