Ilmari Piela nimitetty Fokus Median kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Ilmari Piela (MBA) on nimitetty Fokus Median uudeksi kaupalliseksi johtajaksi (CCO) sekä johtoryhmän jäseneksi.

Ilmari vastaa tehtävässään Fokuksen mediabrändien yritys- ja kuluttajamyynnistä sekä markkinoinnista ja asiakaspalvelusta raportoiden yhtiön toimitusjohtaja Mikko Saastamoiselle. Pielalla on monipuolinen kokemus myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan johtamisesta, erityisesti media- ja markkinointialalta. Piela siirtyy Fokus Mediaan mediatoimistokonserni Omnicom Media Groupista. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Valveella, Wärtsilässä, useammassa suomalaisessa mediatalossa, sekä itsenäisenä konsulttina.

"Olen erittäin innoissani liittyessäni Fokus Mediaan. Yrityksellä on hienoja, tarkkojen kohderyhmien mediabrändejä, joilla on paljon potentiaalia digitalisoituvassa ja monikanavaisessa julkaisuympäristössä, sekä vahvaa sisältömarkkinoinnin osaamista. Odotan innolla, että pääsen hyödyntämään kokemustani ja osaamistani yrityksen kasvun ja kehityksen tukemiseksi," Ilmari Piela sanoo.

” Ilmari tuo yritykseemme vahvaa osaamista myynnistä ja markkinoinnista ja uskon hänen kauttaan yrityksemme ja asiakkaidemme menestyvän jatkossa entistä paremmin”, Fokus Median toimitusjohtaja Mikko Saastamoinen kommentoi.

Fokus Media toivottaa Pielan lämpimästi tervetulleeksi tiimiinsä ja odottaa innolla yhteistyön alkamista.

Ilmari Piela aloittaa kaupallisena johtajana 17.6.2024.

Lisätietoja:

Fokus Media, toimitusjohtaja Mikko Saastamoinen, puhelin: 0400 934 056

Fokus Media, kaupallinen johtaja Ilmari Piela, puhelin: 0400 571 608

Fokus Media lyhyesti:

Fokus Media Finland Oy on vuonna 2014 perustettu ketterä ja yrittäjähenkinen mediatalo. Olemme keskittyneet aikakaus- ja asiakaslehtien kustantamiseen sekä sisältömarkkinoinnin tuotantoon. Julkaisukanavinamme toimivat niin printti, verkko kuin sosiaalinen media. Fokus Median pääomistaja on TerraMedia Oy.