Peruuttamisohjeet

Peruuttamisoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen tai ensimmäisen tuote-erän (ensimmäisen lehden) vastaanottamisesta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Mikäli tilaus perutaan tilausmaksun maksamisen jälkeen, päättyy tilaus tilauskauden loppuun.

Jos kyseessä on palvelusopimus tai sähköisesti toimitettavaa digitaalista sisältöä koskeva sopimus, peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan sopimuksen tekemisestä.

Jos kyseessä on tavaratilaus, peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Jos kyseessä on tavaratilaus, joka on toimitettu useammassa erässä, peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Jos kyseessä on kauppasopimus, jossa tavaroita toimitetaan säännöllisesti, peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan siitä, kun ensimmäinen tavaraerä on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi Oma asiointi -palvelussa, puhelimitse tai postitse). Peruutuksen voi tehdä myös palauttamalla tuotteen ja sen mukana lähetetyn laskun (tai lähetyslistan) Postin asiakaspalautuksena. Erillistä ilmoitusta ei silloin tarvita.

Voit käyttää alla olevaa peruuttamislomakkeen mallia, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Jos kyseessä on tavaratilaus, voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tavaran takaisin.

Jos olet vastaanottanut tavaroita (esim. tilaajalahja) sopimuksen yhteydessä, sinun on lähetettävä tavarat ja niiden mukana lähetetty lasku (tai lähetyslista) takaisin meille Postin asiakaspalautuksena viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Lähetä tuotteet osoitteeseen Fokus Media Finland/Nesenta/Asiakaspalautus, Hirsalantie 11, 02420 Jorvas. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Fokus Media Finland vastaa tavaroiden palauttamiskustannuksista. Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Jos olette pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, teidän on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta korvaus, jonka kpl-hinta perustuu lehden irtonumerohintaan.

KIRJEITSE LÄHETETTÄVÄ PERUUTUS

(OM:n asetus 1140/2014, Liite II)

Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi kirjeitse, mainitsethan kirjeessäsi allaolevat asiat. Lähetä kirje os: Fokus Media/Nesenta Oy, Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista / seuraavan palvelun suorittamista:

Tilauspäivä /Vastaanottopäivä:

Etu- ja sukunimeni:

Osoitteeni:

Allekirjoitukseni:

Päiväys: