Unelmien keittiöt -erikoislehti on ilmestynyt!

Keittiöiden erikoislehti Unelmien keittiöt esittelee yhdeksän upeaa, erilaista keittiötä. Keräsimme neuvot ja trendit inspiroimaan sinua, joka harkitset keittiöremonttia tai keittiön kevyttä kohennusta.

Unelmien keittiöt -lehti vierailee vastavalmistuneissa, uudistetuissa ja harkiten kunnostetuissa keittiöissä maalla ja kaupungissa. Kurkistamme kaappeihin ja selvitämme näppärien ja ergonomisten keittiöratkaisujen yksityiskohdat.

Unelmien keittiöissä sisustetaan esimerkiksi taiteella ja keramiikalla, puhtailla ja vähäpäästöisillä kotimaisilla materiaaleilla ja rakastetuilla vintagelöydöillä. Keittiöidemme asukkaat viettävät keittiöissään aikaa, he sisustavat ne oleskelua ja viihtymistä sekä viihdyttämistä varten.

Kuulemme esimerkiksi vastuullisuusvaikuttaja Noora Shinglerin ajatuksia keittiön remontoimisesta ja vierailemme muotoilijakaksikko Saanan ja Ollin tunnelmallisessa ja avarassa puutalokeittiössä.

Unelmien keittiöt on erikoisjulkaisu, johon olemme koonneet sekä aivan uusia keittiöitä että Koti ja keittiön rakastetuimpia keittiöjuttuja. Luomme myös katsauksen uusimpiin keittiötrendeihin ja -tyyleihin sekä tämän hetken keittiökoneuutuuksiin.

Hae oma Unelmien keittiöt lehtipisteestä!

Jaana Kivipelto-Tulkki

Päätoimittaja, Koti ja keittiö