Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka voin tilata lehden?

Tilaaminen hoituu kätevästi verkkosivultamme www.fokusmedia.fi. Klikkaa kohdasta "Tutustu ja tilaa” haluamasi lehden kantta ja tee tilaus. Voit tilata myös puhelimitse tai sähköpostitse: puh. 020 7354 130, ma-pe klo 8-17, sähköposti asiakaspalvelu@fokusmedia.fi. Puhelun hinta on 0,07 €/min + mpm/pvm. Puhelun hinta määräytyy soittajan voimassaolevan liittymäsopimuksen mukaisesti.

Milloin tilaus alkaa?

Tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta, keskimäärin 2-3 viikon kuluessa tilauksesta. Mikäli haluat tietää ensimmäisen ilmestymispäivän tarkalleen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Miten lehtitilaus maksetaan?

Mikäli tilaat verkkosivullamme, voit maksaa verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla. Puhelimitse tehdystä tilauksesta lähetämme erillisen laskun sähköpostiisi tai postitse kotiisi. Veloitamme paperisista, postitse toimitetuista tilauslaskuista 3,90 euron suuruisen laskutustapalisän/lähetetty lasku. Maksuttomia maksuvaihtoehtoja ovat e-lasku ja sähköpostilasku. 

Voiko laskun maksaa useammassa erässä?

Useammassa erässä maksaminen riippuu laskun loppusummasta. Mikäli haluat muuttaa laskutustasi useampaan erään, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voinko siirtää laskuni eräpäivää?

Laskun eräpäivää voidaan siirtää enintään yhdellä kuukaudella. Jos haluat siirtää eräpäivää, ota yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

Voinko tilata lehden lahjaksi toiselle henkilölle?

Lehden voi tilata lahjaksi sekä verkossa että puhelimitse asiakaspalvelustamme. Tällöin lehden vastaanottaja on eri henkilö kuin laskun maksaja.

Kuinka voin irtisanoa lehden tilauksen?

Voit irtisanoa tilauksesi puhelimitse asiakaspalveluumme 020 7354 130, ma-pe klo 8-17.

Peruutusehdot ja ohjeet: http://fokusmedia.fi/peruuttamisohjeet/. Tilaus päätetään aina laskutuskauden loppuun.

Miksi sain lehden vaikka olen irtisanonut tilaukseni?

Tilaus päätetään pääsääntöisesti maksetun kauden loppuun eli lähetämme sinulle jo maksamasi lehden numerot. Jos irtisanominen astuu voimaan osoitetietojen painoon toimittamisen jälkeen, etkä ole vielä maksanut uutta tilausjaksoa, saat vielä yhden lehden ja erillisen loppulaskun.

Kuinka osoitteenmuutos tehdään?

Voi tehdä osoitteenmuutoksen verkossa oma-asiointipalvelussa asiakaspalvelusivuillamme tai ilmoittaa osoitteenmuutoksesta puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelimitse 020 7354 130, ma-pe klo 8-17. Sähköpostitse asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

Osoitemuutokset eivät päivity Fokus Media Finlandille Postin tai maistraatin kautta.

En ole saanut lehteä ilmestymispäivänä, mitä teen?

Suosittelemme ensin odottamaan muutaman päivän. Lehden jakelu voi olla jostain syystä viivästynyt. Mikäli lehti ei ole saapunut muutaman päivän jälkeenkään, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, josta lähetämme sinulle lehden. Lehti jaetaan aina vain viralliseen osoitteeseesi, joten mikäli sinulla on muita osoitteita, mainitsethan tästä meille.

Voinko lukea lehtiä verkossa, kun olen lehden tilaaja?

Voit lukea tilaamaasi lehteä verkossa osoitteessa https://www.lehtiluukku.fi. Pääset lukemaan lehteä rekisteröitymällä palveluun. Tilaajatunnuksesi on asiakasnumerosi, joka löytyy lehden takakannesta tai laskulomakkeelta.

Milloin tilaajalahjani toimitetaan?

Tilaajalahja toimitetaan noin kuukauden kuluttua laskun maksamisesta. Mikäli lahjassa tai sen toimituksessa on huomautettavaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos olet tilannut lehden lahjaksi, voit tulostaa lahjakortin tästä.

Voinko tilata lehden ulkomaille?

Kyllä voit. Lehden hintaan lisätään tällöin postimaksu. Postimaksu EU:n sisällä: 8,00 € / nro. Postimaksu EU:n ulkopuolella: 9,5 € / nro.

Mitä etuja jatkuva tilaus tuo?

Jatkuvan tilaajan etuna voit lukea lehteä verkossa ilmaiseksi. Verkossa löytyy myös vanhempia julkaisuja.  Kestotilauksen hinta on myös aina halvempi kuin määräaikaisen.