Tutustu Varma mediaan!

Uutinen

Fokus Media Sisu toteutti Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varmalle digitaalisen julkaisun Varma median, joka sai uudistuksessa entistä laajemman sisällön lisäksi täysin uuden ulkoasun.

Varma media jatkaa palkitun printtijulkaisun Varma-lehden työtä yrittäjien ja yrittäjäksi ryhtymistä suunnittelevien omana julkaisuna. Digitaalinen Varma media sisältää runsaasti mielenkiintoisia haastatteluja, tarjoaa yrittäjien innostavia tarinoita ja jakaa monipuolista hyötytietoa. Varma haluaa olla yhteistyössä yritysasiakkaidensa kanssa edistämässä näiden kasvua ja kansainvälistymistä sekä uusien työpaikkojen syntymistä. Uusi, raikas Varma media on osa tätä työtä.

Uudistuksessa julkaisulle luotiin päivitetty rakenne sekä uusi ulkoasu. Uudistetun rakenteen myötä myös juttutyypit saivat kevyen raikastuksen. Varma mediassa kokeneet yrittäjät ja asiantuntijat antavat hyviä vinkkejä kasvunälkäisille yrittäjille. Työkykyjohtamisen ja kuntoutuksen lisäksi julkaisu kertoo eläketurvaan liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Varma mediassa ovat vahvasti esillä myös talouteen, uuteen teknologiaan, kasvuyrityksiin ja vastuullisuuteen liittyvät aiheet. Uudet teknologiat myllertävät markkinoita ja avaavat uusia ennennäkemättömiä bisnesmahdollisuuksia. Kaikenkokoisten yritysten on otettava entistä tarkemmin huomioon yhteiskuntavastuuseen ja ympäristöön liittyvät seikat.

Tutustu Varma mediaan osoitteessa www.varma.fi/varmamedia